

EUROPEAN COMMISSION RESEARCH EXECUTIVE AGENCY

Marie Skłodowska-Curie Research and Innovation Staff Exchange

#### PROJECT FIRST HALF (M1-M24) EVALUATION MEETING AGENDA 691178-NANOxCOMP

### 13:00-14:00, Tuesday March 20<sup>th</sup> 2018

Internationales Congress Center Dresden Germany, Tel: +905322206662 Email: altunmus@itu.edu.tr WEB: www.nanoxcomp.itu.edu.tr

# Evaluation of the Project in the First Half by the Coordinator Mustafa Altun – 10 minutes between 13:00-13:10

- i. Project overview with main objectives in scientific excellence, impact, and implementation
- ii. General status of the project with success achieved both for scientific and nonscientific levels
  - Scientific progress and publications
  - Implementation of secondments and career development opportunities
  - Transfer of knowledge and dissemination activities
  - Management with administrative, financial, and ethics aspects
  - Deviations from the proposal and corrective measures

# Presentation of the Beneficiary ITU by Mustafa Altun – 10 minutes between 13:10-13:20

- i. Involved scientific and non-scientific activities for the first half
- ii. Deviations from the proposal and corrective measures with future plans and organized secondments
- iii. Faced problems in the first half and solutions

# Presentation of the Beneficiary UMIL by Valentina Ciriani – 10 minutes between 13:20-13:30

i. Involved scientific and non-scientific activities for the first half

- ii. Deviations from the proposal and corrective measures with future plans and organized secondments
- iii. Faced problems in the first half and solutions

## Presentation of the Beneficiary INPG by Lorena Anghel– 10 minutes between 13:30-13:40

- i. Involved scientific and non-scientific activities for the first half
- ii. Deviations from the proposal and corrective measures with future plans and organized secondments
- iii. Faced problems in the first half and solutions

## Presentation of the Beneficiary KIT by Mehdi Tahoori – 10 minutes between 13:40-13:50

- i. Involved scientific and non-scientific activities for the first half
- ii. Deviations from the proposal and corrective measures with future plans and organized secondments
- iii. Faced problems in the first half and solutions

### **Open discussion – 10 minutes between 13:50-14:00**

#### List of Attendees:

Mustafa Altun, Coordinator, Beneficiary, Istanbul Technical University Valentina Ciriani, Beneficiary, University of Milan Lorena Anghel, Beneficiary, Grenoble Institute of Technology Mehdi Tahoori, Beneficiary, Karlsruhe Institute of Technology